Η διαπλοκή και η διαφθορά έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο επί διακυβέρνησης Αναστασιάδη. 5 σχεδόν χρόνια τώρα, ο λαός έχει κουραστεί να βλέπει και να ακούει καθημερινά τα σκάνδαλα  της κυβέρνησης με τη διαφθορά και τη διαπλοκή τους να μην έχει προηγούμενο. Τα παραδείγματα πολλά δυστυχώς.

Χωρίς τύψεις και ήθος απέναντι στο λαό, η κυβέρνηση Αναστασιάδη συνεχίζει από εκεί που έμεινε απο τη μέρα της εκλογής τους, καταπατώντας τους θεσμούς χωρίς κανένα ίχνος παραδοχής των ευθυνών τους. 

Ξεκινάμε με τον «Άριστο των αρίστων» Ρίκκο Ερωτοκρίτου ο οποίος κρίθηκε ένοχος  στα αδικήματα του δεκασμού δημοσίου λειτουργού, της δωροληψίας οικείων δημόσιων αξιωματούχων, των συναλλαγών με αντιπροσώπους οι οποίες υποδηλώνουν διαφθορά, της συνωμοσίας προς ανατροπή της πορείας της δικαιοσύνης, της συνωμοσίας προς καταδολίευση και της κατάχρησης εξουσίας. Ωστόσο ήταν ένας από τους εκλεκτούς του Νίκου Αναστασιάδη που ακόμα και την υστάτη δεν μετάνιωσε για την επιλογή του, καταθέτωντας μάλιστα στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης του. 

Δυστυχώς για τον κ. Αναστασιάδη τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και είναι αμείλικτα. Ως Πρόεδρος αποφάσισε να πωλήσει τις Κυπριακές Αερογραμμές και το δικηγορικό γραφείο «Νίκος Χρ. Αναστασιάδης και Συνεταίροι» εκπροσωπούσε τη Ryanair  ως ενδιαφερόμενο αγοραστή που προεπιλέγηκε, με τους δικηγόρους να εμφανίζονται με διαφορετικά ονόματα.

 

Ή μήπως δεν πρέπει να μιλάμε για διαφθορά και διαπλοκή της κυβέρνησης Αναστασιάδη, όταν το Υπουργικό συμβούλιο αποχαρακτήρισε από «αρχαίο μνημείο» το τεμάχιο του Αρχιεπισκόπου στη Γεροσκήπου,  όπου θα κατασκευαστεί το πολυώροφο ξενοδοχείο; Σημειώνεται ότι πρώτη φορά ανακαλείται περιοχή που κηρύχθηκε αρχαίο μνημείο, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη νασκαφές. 

Είπαμε τα παραδείγματα πολλά... υπάρχουν κι άλλα. Ο λαός δεν θα επιτρέψει να συνεχιστούν μένοντας αμέτοχος. Οι πολίτες θα είναι συνένοχοι σε όλα αυτά εάν στηρίξουν αυτή την κυβέρνηση της διαφθοράς, της διαπλοκής και της αναξιοπιστίας με την αποχή τους στις προεδρικές εκλογές. 

Ο χρόνος της κυβέρνησης Αναστασιάδη τελειώνει και εμείς είμαστε αυτοί που θα απαλλάξουμε τον τόπο μας από αυτή, φέρνοντας την αλλαγή και εκλέγοντας τον Σταύρο Μαλά στην προεδρία της δημοκρατίας για ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα μας. 

Ο Σταύρος Μαλάς σε όλη του την πολιτική ζωή μέχρι σήμερα, απέδειξε ότι είναι καθαρός, έντιμος και εργατικός. Μπορεί με εντιμότητα και αξιοπιστία να ηγηθεί καθαρά και έντιμα του κράτους και να οδηγήσει την κυπριακό λαό σε ελπιδοφόρες μέρες.

 

·         Ο Πάμπος Γεωργίου είναι Μέλος Δ.Σ. Προοδευτικής Κ.Φ Αθήνας

 

 

 

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top